Sposób przygotowania

1. Jajka gotujemy na twardo obieramy i kroimy w kostkę .
2. Ogórki kiszone i cebule drobno siekamy i dodajemy do jajka .
3. Tuńczyka odsączamy z zalewy i łączymy z resztą składników i majonezem by była zwarta konsystencja.
4. Doprawiamy pieprzem do smaku .
5. Paprykę oczyszczamy z nasion i na jej połówki nakładamy przygotowany farsz.Układamy na liściach sałaty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe podanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    brzmi bardzo smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna,taką lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super są takie nadziewane warzywa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !