Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. cebulę pokroić w drobną kostkę, a ziemniaki w dużą kostkę. zagotować wywar z kości, dodać warzywa i kaszę, można dodać kostkę rosołową. wszystko gotować na małym ogniu, później doprawić majerankiem, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    5279fceea5620
    Opublikowano

    Ela_kocht_gern!

    uwielbiam krupnik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    uwielbiam, tylko marchewkę kroję w kostkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    uwielbiam, tylko marchewkę kroję w kostkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię krupnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !