Sposób przygotowania

Ser pokroić w plasterki grubości około 5 mm (mogą być ciut grubsze, lecz nie powinny być cieńsze). Rozbełtać jajko, posolić i popieprzyć do smaku. Maczać ser w jajku i panierować w bułce tartej. Czynność tą należy powtórzyć z każdym plasterkiem - ser wtedy nie rozleje się po patelni. Smażyć na gorącym oleju aż panierka się zarumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe i apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie kotlety z sera

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !