Sposób przygotowania

Fasole osączyć na sicie, pokroić na kawałki, jaja posiekać (kilka plasterków jaj zostawić do dekoracji), posypać solą i pieprzem. W salaterce ułożyć warstwami: fasole, ketchup, jaja i majonez. Na wierzch położyć plasterki jaj i polać majonezem. Sałatkę podawać zimną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super sałatka
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    szybka i smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !