Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg. przepisu na opakowaniu, studzimy.Wątróbkę smażymy na oleju- studzimy.Ugotowane jaja kroimy w kostkę, ogórki, jabłko, wątróbkę i pora też. Wszystko razem mieszamy doprawiamy do smaku i dodajemy majonez. Lekko schładzamy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna jeszcze takiej nie jadłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszna:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sałatki z wątróbką jeszcze nie jadłam,muszę spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    to dla mnie nowość
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    brzmi interesujaco
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeszcze takiej nie próbowałam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbka zawsze mile widziana...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbka zawsze mile widziana...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie z tą wątróbką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !