Sposób przygotowania

Do wody dodać łby karpia oraz włoszczyznę, czosnek pokrojony w plasterki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Przyprawić i zagotować ok 30-40 min. Po tym czasie wyjąć łby i obrać. Mięso wrzucić do zupy i gotować jeszcze ok 10 min. Grzanki nałożyć na talerz a następnie zalać zupą. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Zupki rybne trzeba lubic, ja nie pogardze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dawno chciałam sobie taką zupkę zrobić;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale pyszności, z chęcia bym spróbowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna jest taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A wiesz, że ja jeszcze nigdy nie jadłam zupy rybnej:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !