Sposób przygotowania

Filet umyć, skropić cytryną i doprawić solą i pieprzem i pozostawić na około 20 minut. Po tym czasie uformować kotleciki z ryby i podsmażyć na oleju. Ziemniaki obrać i pokroić w talarki, a następnie smażyć w głębokim oleju. Układać na talerzu w takiej kolejności: kotlecik z ryby, talarek i natka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna rybka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    piękniewygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No no.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne są
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam mmniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite , do wypróbowania:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mozna by wyprobowac:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !