Sposób przygotowania

Marchew i kapustę zetrzeć , cebulę i ogórki pokroić. Każdą z jarzyn dać do oddzielnego naczynia posolić i pozostawić na 24 godziny. Potem wycisnąć. Pomidory i paprykę pokroić, jabłka zetrzeć na tarce. Ugotować zalewę z wody i octu dodając ziele, gorczycę i pieprz, a następnie na wrzącą wrzucić przygotowane warzywa. Gotować 7 minut, a następnie gorące wkładać do słoików i zakręcać. Nie pasteryzować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    z takich składników musi wyjść super sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    i naprawdę jest super bo też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    wspaniala;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !