Sposób przygotowania

Koperek dokładnie umyć i posiekać drobno.Do mięsa dodać koperek i jajko.Cebulę zeszklić na patelni z łyżeczką masła,a następnie dodać do mięsa.Wszystko dobrze wymieszać i przyprawić solą i pieprzem.Formować małe pulpeciki.Do gotującej się wody dodać kuleczki i łyżkę masła.Gotować do miękkości,około 10 minut.Podawać z ziemniakami lub lanymi kluskami.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !