Składniki:
filet z pangi | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt. |
ananas | 1 puszka |
papryka | 1 łyżek |
keczup pikantny | 4 łyżki |
pieprz | do smaku |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczka |
cebula | 1|2 kg. |
olej do smażenia |
filet z pangi | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt. |
ananas | 1 puszka |
papryka | 1 łyżek |
keczup pikantny | 4 łyżki |
pieprz | do smaku |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczka |
cebula | 1|2 kg. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: