Sposób przygotowania

Mięso pokroić w drobną kostkę,dodać mąkę,majonez,sól,pieprz,kucharka i żółtka.Z białek ubić pianę.Wszystko połączyć i kłaść łyżką na dużą ilość rozgrzanego tłuszczu i smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Są miękkie jak puchowa pierzynka. Polecam dla niejadków!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    uwielbiam je!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to jest pyszne,też robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Super ci to wyszło ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Takich jeszcze nie jadłam. Muszę spróbować ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pycha :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę koniecznie wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    PYCHA!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    jadła podobne ( bez majonezu)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    duzo bardziej wole takie niż ze schabu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    z majonezem też pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wyśmienity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    SUPER WYGLĄDAJĄ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !