Sposób przygotowania

Parówki nacinamy a później w te nacięcia wbijamy na przemian kawałki sera i połówki oliwek.
Podgrzewamy na roztopionym na patelni maśle, na bardzo słabym ogniu.
Najlepiej smakują z pikantnym keczupem i musztardą Dion

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Rewelacja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    wspaniałe
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;}
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super wygladają :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    pomysłowe! super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    hehe pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !