Sposób przygotowania

Boczek pokroić w plastry i podsmażyć z obu stron bez dodatku tłuszczu.
Cebule obrać, umyć i pokroić w półksiężyce, dodać do boczku i dalej smażyć.
Jajka rozbić, posolić i popieprzyć i zalać nimi boczek z cebulką.
Smażyć do momentu ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ja też chętnie taką zjem ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dlaczego zaraz męska, chyba, że... przesolona.
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nie przesolona, po prostu moje chłopaki tak ją nazywają.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    coś w sam raz dla mnie na śniadanko
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    mniammmm,full wypas lubie taka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !