Sposób przygotowania

Jałowiec ucieramy w moździerzu. Na patelni podsmażamy masło klarowane i dodajemy mąkę. Robimy zasmażkę. Następnie dolewamy bulion, wrzucamy jałowiec i gotujemy na bardzo małym ogniu ok 10 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Przyznam,że nawet nie wiem jak to smakuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dość wyrazisty smak. Specyficzny. Mogłoby nie smakować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jako dodatek do mięs super!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zielono mi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Jakoś nigdy nie robiłam takiego sosu...a jałowiec lubie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Musze spróbować !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A do jakich dań smakuje najlepiej?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny, jak ktoś lubi jałowiec- do mięs dziczyzny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !