Sposób przygotowania

Filet myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w paseczki. Papryki myjemy, wycinamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Cebulę w piórka. Na tłuszczu podsmażamy mięso, doprawiamy do smaku. Dodajemy cebulę oraz paprykę, przecier i dusimy na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Gotowe podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !