Sposób przygotowania

Włoszczyznę ugotować z przyprawami , potem wyjmujemy i wrzucamy do tej samej wody cukinie tylko na 5 minutek i marchewki te 2 sztuki , wyjmujemy kroimy w plasterki , na osobnym talerzyku kroimy plasterki cytryny ze skórką . . W tym wywarze jeszcze gotujemy rybę , potem wyjmujemy ją na pół misek , do tego wywaru dodajemy jeszcze żelatynę , przyprawiamy , tężejącą zalać rybę . Na rybie układamy od głowy do ogonka plasterki warzyw , tylko tak ułóżmy aby ryba wyglądała na kolorową . Plasterki cytryny ułóżmy obok ryby.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dla mnie pstrąg smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    chociaż z żelatyną nie jadłam, ale jako ryba, pstrąg jest super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !