Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg przepisu. W międzyczasie, zetrzeć ser cheddar i wymieszać z jajkami i mlekiem. Doprawić gałką, pieprzem i solą. Makaron odcedzić i gorący wrzucić ponownie do ciepłego garnka. Następnie wlać mase serowo-mleczną, wymieszać i ew ponownie doprawić. Całość przełożyć do żaroodpornego naczynia. Na wierzch można pokruszyć ser pleśniowy. Wstawić do gorącego piekarnika -200 stopni,termoobieg, na około 10-15 minut. Podawać np. z pomidorami i cebulką.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Przepis w sam raz dla mnie!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetna!:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetna!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszna zapiekanka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    takie lubie :) swietny szybki obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    ale i kaloryczny :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne danie
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się smacznie!
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !