Sposób przygotowania

Mięso umyć. Z wody, kurczaka i jarzyn ugotować rosół dodając kostkę rosołową. Po ugotowaniu mięso obrać od kości, porwać na wiórka lub zmielić i dodać do przecedzonego rosołu. Wszystko razem podgrzać i podbić mąką i śmietaną.
Podawać w małych miseczkach razem z grzankami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pożywna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !