Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo,obrać ze skorupek,przeciąć na połowy,wyjąć żółtka.Rybę oddzielić od ości,rozetrzeć dokładnie z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu.Otrzymaną pastę doprawić do smaku pieprzem i solą.Połówki jajek napełniamy pastą i układamy na grubych plastrach ogórka.Jajka ozdabiamy majonezem,natką pietruszki lub keczupem.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiego połączenia jeszcze nie próbowałam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !