Sposób przygotowania

Rybę najpierw myjemy , suszymy i skrapiamy sokiem z cytryny , odstawiamy na pół godzinki a w między czasie przygotujmy panierkę , do talerza wbijamy jajko wlewamy mleko tylko zimne. a na drugim talerzu wsypujemy mąkę . Rozgrzewamy patelnię z oliwą i masłem , ryby najpierw w kawałkach obtaczamy w mące , potem w jajku , znowu w mące i smażymy

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    do tego frytki i jest super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wsam raz na post
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ciekawska

    najsmaczniejsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !