Sposób przygotowania

Ser pokroić na dość grube plasterki. Następnie dwukrotnie obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszne musi być:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jest bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ulubione danie moich dzieci.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo prosto i na pewno smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny , prosty przepis;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    to lubię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pomysłowe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne, pamiętam jak takie kotleciki smażyliśmy w podstawówce na ZPT (zajęcia praktyczno-techniczne)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    extra!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    to jest bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !