Sposób przygotowania

Mleko zagotować i wrzucić do niego posiekane orzechy. Zaparzać przez około 10 minut. Wodę zagotować. Rodzynki zalać wrzątkiem i również zaparzać przez około 10 minut. Seler odcedzić, dołożyć do niego orzechy i rodzynki i dokładnie wymieszać. Wszystko razem połączyć niewielką ilością majonezu. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Nie lubię smaku selera, ale spróbowałam i wcale nie było takie złe...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !