Sposób przygotowania

Słoninę włożyć do rondla i postawić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Jak się już wytopi tłuszcz, to dołożyć mięso mielone i dalej smażyć. Gdy się już wszystko razem ładnie zarumieni dołożyć drobno pokrojoną cebulę. Gdy cebula będzie już miękka, to doprawić do smaku pieprzem, solą i Kucharkiem. Przelać do słoiczków i pozostawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ze świeżym chlebkiem smakuje świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    basia70

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczny jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    do tego jeszcze ogóreczek kiszony, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    najlepszy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    własnej roboty najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !