Sposób przygotowania

Wieprzowinę należy pokroić na kawałki, szynkę i boczek w plasterki, boczek, szynkę i wieprzowinę zemleć, połączyć z jajkami, śmietaną i przyprawami, następnie wymieszać. Dodać posiekane drobniutko pistacje. Masę mięsną wyłożyć do blaszki piec przez około 60 minut w temp. 180 stopni.
Do przygotowania tego pasztetu można użyć także dowolnych ziół i posiekanej zieleniny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi być smaczny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    faktycznie wykwintny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    faktycznie wykwintny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    faktycznie wykwintny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi być smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    znakomity
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny, domowy pasztet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !