Sposób przygotowania

Robimy zalewę : Łączymy wodę , ocet , cukier , przyprawy , czyli kilka gożdzików i zagotować . Gruszki kroimy na kawalki usunąć gniazda . Do bardzo gorącej zalewy wkładamy gruszki i gotujemy parę minut , powinny zrobić się szkliste . Gruszki przekładamy do słoików zalać gorącą zalewą i zamknąć słoiki . Pasteryzujemy 20 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakują
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !