Sposób przygotowania

Kotlety chabowe rozbijamy bardzo cienko i lekko solimy.Z orzechow,masla,chrzanu i zoltek robimy mase i smarujemy nia kazdy z kotletow.Zwijamy i spinamy wykalaczkami.Panierujemy po dwa razy z roztrzepanych jajkach i tartej bulce.Smazymy na patelni na malym ogniu i dosc duzej ilosci oleju(tak aby roladki byly zanurzone w nim do polowy).

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    apetyczne takie roladki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pyszne roladki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    orzechy, chrzan - intrygujące połączenie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo oryginalne połączenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !