Sposób przygotowania

Śledzie wcześniej wymoczyć, jajka ugotować na twardo. Śledzie, cebulę i jaja przepuścić przez maszynkę. Margarynę utrzeć, dodać zmieloną masę i do smaku przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pasta śledziowa jak najbardziej na tak
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię śledzie i wszystko z nimi związane :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetna pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna ta pasta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    uwielbiam pasty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    musze zrobic, uwielbiam rybne pasty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Wyśmienite:)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dla śledzi zawsze tak
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dla śledzi zawsze tak
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    śledzik pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !