Sposób przygotowania

Schab upiec, pokroić na równe porcje i ułożyć na półmisku w dowolny wzór. Ugotowane na twardo jajo oraz pomidor pokroić na cząstki. Między kawałkami schabu, ułożyć cząstki jajka i pomidora, przybrać natką pietruszki. Żelatynę namoczyć w 2-3 łyżkach zimnej wody, dodać do wywaru, zagotować. Wywar ostudzić, kawałki schabu zalać tężejącą galaretą. Gdy galareta stężeje, brzegi półmiska przybrać plasterkami cytryny

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    na samą myśl ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !