Sposób przygotowania

Mięso zmielić. Bułkę namoczyć w wodzie. Cebulę zmielić w odciśniętą bułką. Do tego wbić jajko. dodać przyprawy. Wyrobić masę. Formować kulki. Grzyby pokroić w plastry, przesmażyć na oleju/ Dodać 3 szklanki wody. Wrzucić przesmażone i suszone grzyby. Dodac liście laurowe. Na gorącą wodę układać pulpety. Gotowąc ok. 30 minut. Na koniec dodać mąkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie pulpety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !