Sposób przygotowania

składniki marynaty dokładnie wymieszać,mięso umyć i pokroić na plastry o grubości 2 cm.rożbić i włożyć do marynaty,wymieszać by równomiernie wniknęła w mięso,przykryć i odstawić na ok.4 godz.następnie usmażyć na patelni lub upiec na grillu po ok.10min.z każdej strony co jakiś czas skropić marynatą,podawać z pieczinymi ziemniakami oraz pikantnym sosem paprykowym lub pomidorowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne, polecam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    również polecam, bo jadłam - pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł na schab :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !