Sposób przygotowania

Cebule 3 małe lub 2 duże obieramy, siekamy i podsmażamy na oliwie.
Do ugotowanej na sypko kaszy dodajemy żółty starty ostry ser, przesmażone cebule oraz jajo i białko a także wszystkie przyprawy.
Całość dokładnie wyrabiamy drewnianą łyżką, formujemy kotlety, obtaczamy w tartej bułce.
Smażymy kotlety na rumiano ze wszystkich stron.
Podajemy z sosem grzybowym, jarzynowym oraz z surówkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To by mi smakowało.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !