Sposób przygotowania

kapuste drobno posiekać .pieczarki pokroic i podsmazyc na oleju . ryż,mieso mielone jajka, bułke tarta sol,pieprz,natke ,papryke i pieczarki dodać do kapusty wszystko wymieszac . na oleju obsmazyć z obu stron uformowane gołąbki. z kostki zrobić bulion.do gorącego bulionu włożyć podsmażone gołabki. dodać przecier pomidorowy i podbić śnietaną:)gotować przez 1 godzine:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczne napewno
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    podobne robię-polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    robie podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !