Sposób przygotowania

Do powstałego podczas smażenia mięsa sosu ,dodajemy śmietanę, w której dobrze rozprowadziliśmy mąkę i musztardę, Dokładnie mieszamy i doprowadzamy do wrzenia.
Gdy sosu ze smażenia jest mało możemy podlać mięso wodą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię sosy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękny kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pięknie si e prezentuje ten sosik, świetny kolorek, muszę jutro wypróbować do ziemniaczków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Jak u mamy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musi smakować wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    mój ulubiony :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny sosik!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !