Sposób przygotowania

Mintaja pokroić w kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Mąkę, wodę oraz przyprawy wymieszać razem, tworząc ciasto. Kawałki ryby obtaczać w cieście i smażyć na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny pomysł na rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię mintaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Nigdy nie pogardzę rybką;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !