Sposób przygotowania

Na talerzu rozkładamy przemieszaną sałatę (porwane listki sałaty lodowej i rukolę). Obieramy grejfruta na cząstki, zdejmujemy białą błonkę i wykładamy na talerzu razem z łososiem. Posypujemy piórkami cebuli oraz kaparami. Polewamy oliwą z oliwek (dla wzbogacenia smaku można dodać listki mięty jeśli nie mamy świeżej może być suszona) lub ulubionym sosem na bazie oliwy.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Moja ulubiona ryba i to w takim zestawieniu - super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    zdrowo smacznie i szybko :) polecam
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super przepis
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ślinka mi leci, ale pycha!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    interesujące połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo oryginalny przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie i kolorowo :) Ciekawe połączenie smaków.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !