Sposób przygotowania

1. Kapustę opłukać ,ugotować z liściem laurowym.Cebule obrać pokroić w kostkę .
2. Kiełbasę pokroić w kostkę .
3. Cebule podsmażyć na kostce margaryny dodać kiełbasę ,dalej smażyć .
4. Ugotowana kapustę odcedzić i wrzucić do wędliny i cebuli .Dosypać przyprawę do bigosu ,pieprz .
5. Mieszać ,dolać przecier pomidorowy i keczup śliwkowy .Gotować około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zjadłabym bigosik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie. Ile Gospodyń tyle bigosów :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam bigos;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię bigosik mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Już czuję jego zapach,pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !