Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki, pietruszkę i selera drobno posiekać. Śledzie wymoczyć przez dwie godziny, odsączyć i drobno pokroić.Cebule oraz ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Szczypiorek umyć i posiekać. Groszek odcedzić. Wymieszać razem posiekane warzywa oraz śledzie. Doprawić trzema kopiastymi łyżkami majonezu kieleckiego oraz łyżką kwaśnej śmietany. Dosolić i popieprzyć do smaku- smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    z chęcią bym się poczęstowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !