Sposób przygotowania

Filety płuczemy, oczyszczamy i osuszamy. Nacinamy wzłuż w taki sposób by powstała kieszonka, Nacieramy z wszystkich stron solą i pieprzem.
Cebulkę kroimy drobniutko, pieczarki i grzyby na większe kawałki i wrzucamy na rozgrzane masło. Grzyby suszone moczymy kilkanaście minut, odcedzamy i także dodajemy do reszty grzybów. Smażymy.
Doprawiamy Kucharkiem i pieprzem.
Kieszonki z kurczaka wypełniamy grzybowym farszem, końce spinamy wykałaczkami. Smażymy na margarynie.
W trakcie smażenia możemy podlewać mięso wodą by powstał sos.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Musi być pyszne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Wyglądają apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne,nabrałam ochoty na grzyby:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !