Składniki:
kapusta czerwona | 1\\2 główki |
ocet balsamiczny | 100 ml |
boczek | 25 dag |
cebula | 3 szt |
jabłko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 lyżki |
kapusta czerwona | 1\\2 główki |
ocet balsamiczny | 100 ml |
boczek | 25 dag |
cebula | 3 szt |
jabłko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 lyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: