Sposób przygotowania

kiełbasę obrac pokroić w plasterki,wrzucic do garnka z wodą gotować 10 minut.Boczek pokroić w kostkę wysmażyc na skwarki.Żurek rozrobić wlać do garnka,zamieszać,dodać boczek.Cebule podsmażyć na tłuszczu z boczku,dodać do garnka,wsypać 1/2 łyżeczki majeranku gotować 5 minut wyłączyc.Podbić śmietaną,dodać ugotowane jajka,pokrojone w kostkę.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cała rodzinka za nim przepada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    oj- pyszna sprawa taki żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też taki robię-jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobry żurek
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    miam, jeszcze chleb i pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super przepis, niebawem sie przyda
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny,bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !