Sposób przygotowania

Pierś z indyka umyć, osuszyć, pokroić w kostkę i wymieszać z przyprawą gyros. Odstawić na 2 godz. Po tym czasie na suchej patelni podsmażyć indyka i odstawić do wystygnięcia. Kapustę pekińską poszatkować, kukurydzę osączyć, ogórki pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, keczup, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Bardzo smaczne :)
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam ale smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !