Sposób przygotowania

Masło rozgrzać na patelni, włożyć pokrojone pory i paprykę, chwile podsmażyć. Do naczynia żaroodpornego włożyć podduszone pory z papryką, natkę pietruszki, koperek i szczypiorek. Filety rybne podzielić na porcje, oprószyć sola i pieprzem, ułożyć na zieleninie. Do śmietany dodać musztardę, mąkę ziemniaczaną, sól i pieprz dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać rybę. Piec w 200 stopniach około 20 minut. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie na zielono
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !