Składniki:
pomarańcze | 1\\2 kg |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 20 dag |
cukier | 1 szkl |
cukier brązowy | 1\\2 szkl |
agar | 2 łyżeczki |
woda | 1\\2 szkl |
dynia | 2,5 kg |
jabłko kwaśne | 1 kilka szt. |
pomarańcze | 1\\2 kg |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 20 dag |
cukier | 1 szkl |
cukier brązowy | 1\\2 szkl |
agar | 2 łyżeczki |
woda | 1\\2 szkl |
dynia | 2,5 kg |
jabłko kwaśne | 1 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: