Sposób przygotowania

Jajka i ananasy pokroić w kostkę, grzybki na ćwiartki. Jabłka zetrzeć na tarce jarzynowej, cebulkę drobno posiekać wraz ze szczypiorem. Seler odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać pozostałe składniki, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką pietruszki. Podawać z wędliną i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno zrobię
  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawa
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !