Sposób przygotowania

Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku i biłce tartej dwukrotnie. Grzyby kroimy w plasterki, podsmażamy na margarynie. Sos rozpuszczamy w wodzie, zalewamy grzyby, gotujemy aż sos zgęstnieje.
Camembert smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Podajemy na ryżu polane sosem.
Pychotka! Polecam!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    świetnie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam smażony camembert :)
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    ale to musi być pyszna!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !