Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo, dodajemy łyżeczkę masła, musztardy, 4 plasterki wędliny, odrobina soli i pieprzu do smaku. Wszystko razem wkładamy i rozdrabniamy w blenderze i mamy pastę gotową do smarowania pieczywa. Idealnie nadaje się do chlebka chrupkiego z tostera

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    mmm pycha robie podobną :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    lubię takie pasty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne i szybkei
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    często robię podobną pastę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !