Sposób przygotowania

Pieczarki czyścimy i drobno kroimy. Cebulę kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy margarynę na gorącą wrzucamy pieczarki i smażymy. Pod koniec smażenia wrzucamy cebulę io smażymy tak długo aż cebulka się zeszkli (możemy od czasu do czasu podlac odrobiną wody). Na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Z ciasta francuskiego wycinamy 20 prostokątów o wymiarach 10 X 15 cm. Na każdy układamy plaster sera i masę pieczarkowa. Całośc zawijamy w rulon zawijając brzegi aby ser nie wyleciał. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 220 st. na górną półkę i pieczemy aż się zrumienią.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !