Sposób przygotowania

Jajka ugotuj na twardo, zahartuj zimną wodą, obierz i dobrze wystudź. Ostrym nożem odetnij czubek z sześciu jajek i wytnij ząbki. Z pozostałych jaj wytnij ok. 1/6. Przygotuj kolorowe masy. Podziel twarożek na 3 równe części. Do 1 dodaj ćwikłę, drugą wymieszaj z curry, trzecią z koperkiem. Używając szprycy, udekoruj jajka kolorowym twarożkiem, pieprzem i cytryną (pasują do twarożku z ćwikłą), gałązką koperku czy rzeżuchą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to musi fajnie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Efektowne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !