Sposób przygotowania

Mięso podgotować w bulionie, dodać pokrojoną cebulę, marchewkę, pietruszkę i seler, mięso ugotować do miękkości. Odcedzić 3 szklanki rosołu i po wystudzeniu dodać do niego żelatynę, a gdy napęcznieje podgrzać do wrzenia. Mięso przełożyć do naczynia i zalać galaretą, odstawić w chłodne miejsce do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !