Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Kiełbase kroimy w księżyce podsmażamy na rozgrzanym oleju, dodajemy cebule i papryke pokrojoną w kostkę - smażymy około 5 minut, dodajemy poszatkowana kapustę, smażymy 10 minut na koniec wrzucamy ziemniaki pokrojone w kostkę, zalewamy 1/2 litra wody, dodajemy przyprawy i gotujemy aż kapusta i ziemniaki będą miękkie, na koniec dodajemy łyżeczkę koncentratu, część ziemniaków możemy przepuścić przez sitko, aby zagęścić potrawe

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Same pyszności w tym kociołku :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    misia53

    Kocioł wiejski dziś dostałam ,no i Kasi posłuchałam ..... jarzyn sporo nawrzucałam i kiełbasę też dodałam , wszystko razem zgotowałam a potrm się zajadałam hej!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !